ElfBar 600 V2

elf bar 600 v2

Țigările electronice de unică folosință, ElfBar 600 V2

Noile țigări electronice de unică folosință ELFBAR 600V2 au o carcasă exterioară metalică netedă, eliminând carcasa exterioară din plastic a originalului ELFBAR 600. Dispozitivul este compact și ușor iar cu noile culorile vibrante, sigur va atrage privirile celor din jur.

Tehnologia QUAD

Pentru o performanță și o aromă îmbunătățita, ELFBAR 600 V2 are o rezistență complet nouă de tip mesh (plasă) care folosește thenologia QUAD și care profită la maximum de arome, evidențiind gusturile individuale ale diferitelor amestecuri de fructe, îmbunătățind în același timp performanța și experiența de vapare.

ELFBAR 600 V2 încorporează, de asemenea, o nouă baterie modulară care oferă o putere mai consistentă, garantând o experiență de vaping mai stabilă de la început până la sfârșit.

600 puff-uri

Țigările electronile ELFBAR 600 V2 au autonomie de până la 600 de puff-uri însă numărul de pufuri poate fi redus semnificativ prin stilul de vapare. Dacă trageți frecvent sau faceți inhalații mai lungi și mai profunde, acest lucru poate reduce numărul de pufuri pe care le primiți.

Comanda rapid