ELUX LEGEND MINI

Țigările electronice de unică folosință, Elux Legend Mini

Țigările electronice de unică folosință Elux Legend Mini oferă o baterie de 550 mAh care rezistă cu ușurință pentru aproximativ 600-800 de puff-uri aromați. Această țigară electronică de unică folosință este activată prin extragere, astfel încât nu sunt incluse butoane sau meniuri complicate pentru navigare – pur și simplu inhalați și bucurațiva de arome.

Fiecare dispozitiv din această gamă vine pre-umplut cu 2% sare de nicotină care este apreciată pentru capacitatea ei de a fi absorbită rapid, satisfăcând imediat poftă de nicotină.

Design subțire și compact

Designul subțire și compact al acestui dispozitiv de unică folosință este conceput pentru a oferi confort și portabilitate maximă. Este ideal pentru cei care trec de la țigările tradiționale, având asemănări notabile care facilitează tranziția la vapare.

Țigările electronice de unică folosință Elux Legend Mini oferă o aromă maximă, perfectă pentru vapatul MTL După ce ați savurat fiecare picătură din e-lichidul irezistibil preumplut al dispozitivului ales, pur și simplu îl aruncați și treceți la o altă aromă gustoasă – opțiunile sunt nelimitate!

Comanda rapid