Politica de retur

Dreptul dvs legal de a renunta la o comandă plasată prin efectuarea unui retur de marfă este reglementat prin legislația în vigoare, respectiv Ordonanța de Urgență nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Returul se poate face în interval de 14 zile calendaristice de la dată la care ați intrat în posesia comenzii și este necesar țineți cont de indicațiile de mai jos.

Toate produsele noastre beneficiază de o garanție comercială și garanție de conformitate conform prevederilor legale și se supun inclusiv condițiilor noastre comerciale.

Puteți beneficia de acest drept legal dacă sunt îndeplinite condițiile stipulate mai jos.

PROCEDURA DE RETUR

Clienții înregistrați pe site-u www.e-țigări-electronice.ro pot accesa istoricul comenzilor din contul lor și este obligatoriu parcurgă următori pașii:

  1. Intrați în contul dumneavoastră de client și selectați din stânga secțiunea comenzi
  2. Selectați comandă pentru care doriți returnați produsele apăsând butonul vizualizare comandă
  3. După ce aveți numărul de comandă, ne contactați la office@e-țigări-electronice.ro
  4. Imediat ce cererea dumneavoastră este validată de către un operator, trebuie să trimiteți produsul către adresa indicată.
  5. Toate produsele se supun condițiilor de retur de mai jos:

o    Produsele pot fi returnate după ce ați primit confirmarea pe mail.

o    Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de către cumpărător, excepție fac cazurile în care produsul livrat este defect sau incomplet, sau produsul nu este cel pe care a fost plasată comandă.

o    În cazul în care produsul nu este returnat conform condițiilor de retur de mai jos produsul se va întoarce către client, urmând acesta plătească taxele de tur-retur ale livrării.

CONDIȚII DE RETUR

o    produsele care se returnează trebuie fie însoțite de eticheta

o    toate produsele trebuie fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile și în ambalajele originale

o    Conform OUG/2014 art.16/lit e) , SUNT EXCEPTATE de la retragere, în cadrul executării contractelor la distanță și a executării contractelor înafara spațiilor comerciale, furnizarea produselor sigilate care nu pot fi returnate dn motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Pe fondul acestei dispoziții legale, www.e-țigări-electronice.ro nu poate recepționa produsele care, deși au fost returnate în termenul legal, au fost desigilate și utilizate în așa măsură încât pot prejudicia viitorii eventuali clienți ce nu vor beneficia de produs în condiții optime de sănătate și igienă (în speță, atomizoarele ce au fost încărcate cu lichid și utilizate nu vor putea face obiectul returnării, etc.).

Comanda rapid